Basket

Remove item Thumbnail image Product Price Quantity Subtotal
× Grundlegende Berechnungsmethoden für das Brauen - 07.02.2026 - Anmeldeschluss ist der 23.01.2026 Grundlegende Berechnungsmethoden für das Brauen - 07.02.2026 - Anmeldeschluss ist der 23.01.2026 CHF 150.00
CHF 150.00
× Level 2 - Certificate Spirits Specialist - english - 10.02.2026 - Berne - registration closes 02.02.2026 Level 2 - Certificate Spirits Specialist - english - 10.02.2026 - Berne - registration closes 02.02.2026 CHF 780.00
CHF 780.00
× Livello 2 - Certificato di specialista in distillati - italiano - 12.02.2026 - Berna - chiusura iscrizioni 04.02.2026 Livello 2 - Certificato di specialista in distillati - italiano - 12.02.2026 - Berna - chiusura iscrizioni 04.02.2026 CHF 780.00
CHF 780.00
× Formazione per specialisti dello champagne - 23.02.2026 - Berna - le iscrizioni si chiudono il 09.02.2026 Formazione per specialisti dello champagne - 23.02.2026 - Berna - le iscrizioni si chiudono il 09.02.2026 CHF 650.00
CHF 650.00

Cart totals

Subtotal CHF 2'360.00
Shipping

Shipping options will be updated during checkout.

Total CHF 2'360.00
error: Content is protected !!